Zonnepanelen laten installeren in Middelharnis? Doornhein staat voor u klaar!

Denkt u erover om zonnepanelen aan te schaffen en deze te laten installeren op uw woning of bedrijfspand in Middelharnis? Doornhein Installatie Techniek staat graag klaar om u te ontzorgen. Zonnepanelen hebben veel voordelen. Lees alles over zonnepanelen en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de aanschaf en installatie.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor huiseigenaren en bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verminderen. Door zonne-energie te benutten, dragen we bij aan een schonere planeet en verminderen we de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Daarnaast zorgen zonnepanelen voor kostenbesparing op de lange termijn. Hoewel de investering in zonnepanelen hoog lijkt, kunt u vervolgens aanzienlijk besparen op uw energierekening. Daardoor zijn zonnepanelen een waardevolle langetermijninvestering.

Hoe zit het met de salderingsregeling?

Salderen houdt in dat u geld krijgt voor teruggeleverde stroom. Opgewekte stroom die u zelf niet gebruikt, wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Uw energieleverancier trekt de stroom die u teruglevert af van de stroom die u afneemt. Over het saldo betaalt u het geldende tarief. Deze verrekening heet salderen. De salderingsregeling zal in de toekomst misschien verdwijnen. Dan lijken zonnepanelen misschien een minder goede keuze, maar wij hebben een oplossing voor u.

Zonnepanelen met accu

Wanneer u veel extra stroom opwekt is het een goede oplossing om deze stroom op te slaan voor later gebruik. Wij installeren tegenwoordig veel zonnepanelen met hybride omvormer in Middelharnis. Dit zorgt ervoor dat er een accupakket aan de zonnepanelen gekoppeld kan worden. Dankzij de accu’s kunt u het te veel aan stroom eenvoudig opslaan. Hier kunt u vervolgens in de avond goed gebruik van maken. Zo profiteert u optimaal van uw eigen zonne-energie.

Aanschaf en installatie in Middelharnis

Bij Doornhein Installatie Techniek kunt u terecht voor de aanschaf en installatie van hoogwaardige zonnepanelen in Middelharnis. In ons assortiment vindt u verschillende gerenommeerde merken. Wanneer u ervoor kiest om bij ons zonnepanelen aan te schaffen, ontzorgen wij u volledig. Van ontwerp tot de subsidie aanvraag en installatie, u kunt op ons rekenen. We leveren en installeren uw zonnepanelen op een professionele manier en zijn gecertificeerd als Solar Specialist en Solar Topfitter. We hebben ervaring met verschillende soorten projecten, van particulieren tot grootschalige complexe projecten voor de zakelijke markt. Een ding is zeker, wij komen onze afspraken altijd na!

Mogen wij u helpen?

Denkt u erover om zonnepanelen aan te schaffen en te laten installeren op uw woning of bedrijfspand in Middelharnis? Met een terugverdientijd van 3 tot 5 jaar en een verwachte levensduur van 25 jaar is investeren in zonnepanelen zeer interessant. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, we staan klaar om u te helpen en beantwoorden graag al uw vragen.

Balie foto 1

Technisch installatieburo H.C. Doornhein staat altijd voor u klaar!