Reinders – Hybride Warmtepomp installatie

Reinders - Hybride Warmtepomp installatie

Het gebeurt ons allemaal wel een keer, dat de cv-ketel ‘op’ is. En dan? Voor Geke Reinders uit Dirksland was dit het moment om over te gaan op een hybride warmtepomp systeem, dit mede vanwege de sterk gestegen gasprijs.

Wie voor haar dit systeem moest aanleggen, is nooit de vraag geweest: Technisch Installatiebedrijf Doornhein! Al tientallen jaren kent Geke dit familiebedrijf, dat al even zoveel jaren naar alle tevredenheid haar technische installaties in huis onderhoudt. “Op het gebied van techniek kan ik zelfs niks maken, maar technische kennis heb ik wel en goed over dingen nadenken doe ik ook graag. En door op díe manier, zelf volop mee kunnen denken en je eigen beslissingen kunnen nemen, is het geweldig fijn om met Doornhein rond de tafel te zitten en door hen projecten als deze uit te laten voeren. Ze zijn betrokken, betrouwbaar en als er wat is doen ze alle moeite om er zo gauw mogelijk te zijn.

Bij Geke lagen al zonnepanelen op het dak, best meer dan direct nodig was, maar op die overcapaciteit kon nu prachtig een warmtepomp gaan draaien. Doornhein heeft het aan te leggen systeem nauwkeurig uitgerekend en samen met Geke ook de subsidieaanvraag verzorgd. “Ik ben, al jarenlang, vol lof over dit bedrijf. Op deze manier in the picture staan – mezelf uitspreken op een website – doe ik nooit, maar voor dit mooie familiebedrijf maak ik graag een uitzondering!”

Reinders