Gecertificeerde loodgieter in Ouddorp

Bent u op zoek naar een betrouwbare en erkende loodgieter met de juiste certificeringen in Ouddorp? Doornhein Installatie Techniek staat graag voor u klaar. We zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om gas, water, riolering, sanitair, centrale verwarming of service en onderhoud, wij kunnen u helpen! Lees meer over onze certificeringen en diensten en ontdek wat onze tevreden klanten over ons zeggen. Snel een loodgieter nodig? Neem dan direct contact met ons op.

Doornhein: erkend en betrouwbaar

Wanneer u een loodgieter laat komen, wilt u natuurlijk wel kunnen rekenen op vakwerk. Kies daarom voor een betrouwbaar en erkend bedrijf zoals Doornhein. Onze certificeringen en erkenningen zetten wij graag op een rijtje voor u:

Erkenningen

  • Elektrotechnisch installateur
  • Gastechnisch installateur
  • Watertechnisch installateur
  • Watervoerende Warmteafgiftesystemen
  • InstallQ Zonnestroomsystemen Groot, incl. klein

Certificeringen

  • BRL6000-25/1a installeren gasverbr.toestel / indiv. luchttoevoer- en -rookgasafvoer
  • BRL6000-25/1b repareren gasverbr.toestel / indiv. luchttoevoer- en -rookgasafvoer
  • BRL6000-25/1c onderhoud gasverbr.toestel / indiv. luchttoevoer- en -rookgasafvoer
  • BRL6000-25/1d inbedrijfstellen individueel na werkzaamheden

Naast onze erkenningen en certificeringen streven we altijd naar goede service. We komen afspraken na en helpen onze klanten in Ouddorp en omstreken graag verder. Bent u benieuwd waar we u bij kunnen helpen? Daar vertellen we graag meer over.

Gas, water en riolering

Voor het aanleggen, controleren en onderhouden van leidingen voor gas, water of de riolering kunt u rekenen op onze specialisten. Vooral bij gas staat veiligheid natuurlijk voorop, maar ook bij waterleidingen is dit het geval. Hier moet rekening gehouden worden met de gezondheidsvoorschriften (legionella). Daarnaast komt er nog veel meer bij kijken, zoals waterverbruik, leidingdiktes, drukverlies en het milieu. Gedegen leidingwerk is de belangrijkste basis.

Sanitair

Is uw sanitair aan vervanging toe? Doornhein heeft een ruim assortiment A-merken voor u klaarstaan. Met ons sanitair kunt u de badkamer, wc of keuken prachtig afwerken. De A-merken die wij kunnen leveren zijn Damixa, Dornbracht, Grohe, Hansa, Hüppe, Ideal Standard, Novellini, Plieger, Sphinx en Villeroy & Boch. Zowel het leveren als het installeren van uw sanitair kunnen wij voor u regelen.

Centrale verwarming

Nieuwbouw, verbouw, vervanging, regulier onderhoud of verduurzaming van uw woning of pand in Ouddorp? Wij regelen alles wat te maken heeft met uw centrale verwarming, eventueel in combinatie met vloerverwarming. We voorzien u graag van advies en kunnen een nieuwe CV-ketel bij u leveren en installeren. We werken uitsluitend met betrouwbare systemen die garant staan voor comfort en energiezuinigheid. De CV/HR(e)-ketels en radiatoren die wij leveren zijn allemaal van A-merken waarin wij gespecialiseerd zijn.

Service en onderhoud

Goed en periodiek onderhoud van uw installaties is erg belangrijk. Alleen dan kunnen de installaties langdurig, veilig en betrouwbaar functioneren. Als het gaat om reparatie, onderhoud en service kunt u rekenen op Doornhein Installatie Techniek. We staan bij onze klanten in Ouddorp en omstreken bekend om snelle service en oplossingsgerichtheid. Een bijkomend voordeel is dat wij werken met onderhoudscontracten, waardoor u voor de werkzaamheden nooit meer kwijt bent dan van tevoren afgesproken is in het contract.

Bent u op zoek naar een loodgieter in Ouddorp?

Wanneer u een ervaren en betrouwbare loodgieter in Ouddorp zoekt, staan we graag voor u klaar. U kunt rekenen op professioneel vakwerk dankzij onze erkenning en certificeringen. Bovendien komen wij onze afspraken altijd na. Door onze service ontvangen we regelmatig reviews van tevreden klanten:

“Ik loop al een paar jaar te tobben met een oude ketel. Iedere keer als ik Doornhein belde, werd ik dezelfde dag nog geholpen. Afgelopen weekend gaf de ketel dan toch echt de geest. Een kort belletje was al voldoende. Ze zijn bij me geweest en besloten om er een nieuwe ketel in te hangen, wat de volgende dag al gebeurde! Geweldig, hoe ze de klant op de eerste plaats zetten en de planning hiervoor omgezet hebben!”

Heeft u een loodgieter nodig? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Balie foto 1

Technisch installatieburo H.C. Doornhein staat altijd voor u klaar!