Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming nodig? Wij regelen alles van berekening tot installatie!

Vloerverwarming is niet voor niets erg populair. Deze manier van verwarmen heeft veel verschillende voordelen. Wilt u vloerverwarming laten installeren in uw woning of bedrijfspand? Doornhein Installatie Techniek staat klaar om u te helpen. We berekenen precies hoe u de ruimte zo efficiënt mogelijk kunt verwarmen. Vervolgens leveren en installeren we de vloerverwarming voor u.

10 voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming heeft veel verschillende voordelen. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor deze manier van verwarmen! We hebben 10 voordelen voor u op een rijtje gezet:

  1. Comfortabele warmte: Vloerverwarming verspreidt gelijkmatig warmte over de vloer, wat zorgt voor een comfortabele en constante temperatuur in de hele ruimte.
  2. Energiezuinig: Vloerverwarming werkt op lagere temperaturen dan traditionele radiatoren, waardoor het energieverbruik kan worden verminderd en kosten kunnen worden bespaard.
  3. Mooi in het interieur: Omdat vloerverwarming onder de vloer is verborgen, zijn er geen zichtbare radiatoren, wat zorgt voor een mooie uitstraling van de ruimte.
  4. Ruimtebesparing: Zonder de noodzaak van radiatoren aan de muur, biedt vloerverwarming meer ruimte en flexibiliteit bij het inrichten van kamers.
  5. Geen luchtcirculatie: In tegenstelling tot radiatoren, die lucht circuleren, zorgt vloerverwarming voor minder stofverplaatsing en verbetert zo de luchtkwaliteit in huis.
  6. Geluidloos: Vloerverwarming werkt geruisloos, zonder het tikkende geluid dat soms wordt geassocieerd met het uitzetten en krimpen van radiatoren.
  7. Geschikt voor verschillende vloerbedekkingen: Vloerverwarming kan worden toegepast onder verschillende soorten vloerbedekking, zoals tegels, hout, laminaat en tapijt.
  8. Zelfregulerend: Moderne vloerverwarmingssystemen zijn vaak zelfregulerend, wat betekent dat ze de temperatuur automatisch aanpassen aan de behoeften van de ruimte.
  9. Lagere onderhoudskosten: Omdat er minder bewegende delen zijn dan bij traditionele verwarmingssystemen, zijn de onderhoudskosten van vloerverwarming over het algemeen lager.
  10. Verhoogde woningwaarde: Het installeren van vloerverwarming kan de waarde van een woning verhogen, aangezien het wordt beschouwd als een moderne en gewilde voorziening.

Onze service: berekenen, leveren en installeren

Wanneer u interesse heeft in vloerverwarming komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Het is belangrijk om goed te bekijken wat er mogelijk is in uw huis of bedrijfspand. We kunnen nauwkeurig voor u uitrekenen wat het warmteverlies per ruimte is. Hierbij houden we rekening met de isolatiewaarde. We berekenen ook wat de hart op hart afstand van de leidingen moet zijn. Op die manier zal de ruimte zo efficiënt mogelijk verwarmd worden. Vervolgens leveren en installeren we de vloerverwarming graag voor u.

Meer weten?

We komen graag bij u langs om al uw wensen te bespreken. Samen vinden we de beste oplossing voor uw situatie. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Doornhein Installatie Techniek staat klaar om u te helpen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Naam(Vereist)
Productgroep*(Vereist)
Particulier of zakelijk?*(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Balie foto 1

Op zoek naar
iets anders?