Service en onderhoud

Service en Onderhoud

Gecertificeerde loodgieter voor service en onderhoud

Bent u op zoek naar een betrouwbare en erkende loodgieter met de juiste certificeringen? Doornhein Installatie Techniek staat graag voor u klaar. We zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om gas, water, riolering, sanitair, centrale verwarming of service en onderhoud, wij kunnen u helpen! Lees meer over onze certificeringen en ontdek hoe wij u kunnen helpen met service en onderhoud. Snel een loodgieter nodig? Neem dan direct contact met ons op.

Doornhein: erkend en betrouwbaar

Wanneer u een loodgieter laat komen, wilt u natuurlijk wel kunnen rekenen op vakwerk. Kies daarom voor een betrouwbaar en erkend bedrijf zoals Doornhein. Onze certificeringen en erkenningen zetten wij graag op een rijtje voor u:

Erkenningen

  • Elektrotechnisch installateur
  • Gastechnisch installateur
  • Watertechnisch installateur
  • Watervoerende Warmteafgiftesystemen
  • InstallQ Zonnestroomsystemen Groot, incl. klein

Certificeringen

  • BRL6000-25/1a installeren gasverbr.toestel / indiv. luchttoevoer- en -rookgasafvoer
  • BRL6000-25/1b repareren gasverbr.toestel / indiv. luchttoevoer- en -rookgasafvoer
  • BRL6000-25/1c onderhoud gasverbr.toestel / indiv. luchttoevoer- en -rookgasafvoer
  • BRL6000-25/1d inbedrijfstellen individueel na werkzaamheden

Naast onze erkenningen en certificeringen streven we altijd naar goede service. We komen afspraken na en helpen onze klanten graag verder. Bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen met service en onderhoud? Daar vertellen we graag meer over.

Service en onderhoud

Goed en periodiek onderhoud van uw installaties is erg belangrijk. Alleen dan kunnen de installaties langdurig, veilig en betrouwbaar functioneren. Als het gaat om reparatie, onderhoud en service kunt u rekenen op Doornhein Installatie Techniek. We staan bij onze klanten bekend om snelle service en oplossingsgerichtheid. Een bijkomend voordeel is dat wij werken met onderhoudscontracten, waardoor u voor de werkzaamheden nooit meer kwijt bent dan van tevoren afgesproken is in het contract.

Bent u op zoek naar een loodgieter?

Wanneer u een ervaren en betrouwbare loodgieter zoekt, staan we graag voor u klaar. U kunt rekenen op professioneel vakwerk dankzij onze erkenning en certificeringen. Bovendien komen wij onze afspraken altijd na. Door onze service ontvangen we regelmatig reviews van tevreden klanten:

“Ik loop al een paar jaar te tobben met een oude ketel. Iedere keer als ik Doornhein belde, werd ik dezelfde dag nog geholpen. Afgelopen weekend gaf de ketel dan toch echt de geest. Een kort belletje was al voldoende. Ze zijn bij me geweest en besloten om er een nieuwe ketel in te hangen, wat de volgende dag al gebeurde! Geweldig, hoe ze de klant op de eerste plaats zetten en de planning hiervoor omgezet hebben!”

Heeft u een loodgieter nodig? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Naam(Vereist)
Productgroep*(Vereist)
Particulier of zakelijk?*(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Balie foto 1

Op zoek naar
iets anders?