Laadpalen

Laadpalen

Heeft u een laadpaal voor uw elektrische auto nodig?

Staat er een prachtige elektrische auto voor uw deur? Daar hoort natuurlijk ook een eigen laadpaal bij. Met een eigen laadpaal profiteert u van veel voordelen. Bij het kiezen van een laadpaal zijn er veel mogelijkheden en beschikbare merken. Wij adviseren u graag over de beste oplossing in uw situatie. Koppel uw laadpaal met een app om van optimaal gebruiksgemak te profiteren. Wanneer u de laadpaal bij Doornhein Installatie Techniek aanschaft, ontzorgen wij u volledig bij het leveren en installeren van de laadpaal. Ontdek hoe het werkt.

De voordelen van een eigen laadpaal

Rijdt u een elektrische auto? Dan is een eigen laadpaal eigenlijk onmisbaar vanwege de vele voordelen die dit biedt. Het zorgt ten eerste voor gemak en tijdsbesparing. U kunt uw auto eenvoudig thuis of bij uw bedrijf opladen, zonder afhankelijk te zijn van openbare laadstations. Met een eigen laadpaal hoeft u nooit meer naar een laadpunt te zoeken. Bovendien maakt een eigen laadpaal het mogelijk om uw auto ‘s nachts op te laden, waardoor u elke ochtend met een volle batterij kunt vertrekken. Op de lange termijn is een eigen laadpaal ook financieel voordeliger, omdat thuisladen vaak goedkoper is dan publieke laadstations. Heeft u zonnepanelen? Dan geeft een eigen laadpaal u de mogelijkheid om uw auto op te laden met groene energie. Kortom, een eigen laadpaal voor uw elektrische auto is de moeite waard.

Veel mogelijkheden

De ene laadpaal is de andere niet. Wanneer u zich in laadpalen voor elektrische auto’s verdiept komt u er al snel achter dat er veel verschillende mogelijkheden zijn. De laadpalen in ons assortiment variëren in prijs van €400 tot €3000. We hebben zowel standaard laadpalen als snellaadpalen beschikbaar. In ons assortiment vindt u laadpalen van verschillende gerenommeerde merken. Denk bijvoorbeeld aan Growatt, Wallbox, Mennekes, EVBox, Alfen, Ratio en Huawei. Onze specialisten geven u graag advies over de beste laadpaal in uw situatie. We denken met u mee en bespreken wat er mogelijk is en wat uw wensen zijn. Zo vinden we altijd de beste oplossing en kunt u snel profiteren van uw nieuwe laadpaal.

Slimme oplossingen

Gemak dient de mens, ook als het om het opladen van uw elektrische auto gaat. Daarom is het mogelijk om uw laadpaal te koppelen aan een app. U kunt dan op afstand het laadproces beheren en monitoren. Controleer het laadniveau, plan laadsessies in en pas de laadsnelheid aan, afhankelijk van uw behoeften. Het koppelen van uw laadpaal aan een app heeft nog meer voordelen. Bijvoorbeeld het ontvangen van meldingen bij voltooide laadsessies, het inzien van laadhistorie en het integreren van slimme laadopties. Dankzij dit soort innovatieve oplossingen is het laden van uw auto een fluitje van een cent.

Laadpaal kopen en laten installeren

Nadat onze medewerkers nauwkeurig berekend hebben welke laadpaal voor u geschikt is, ontzorgen wij u ook volledig bij de installatie. We leveren de laadpaal op locatie af en installeren de laadpaal voor u. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u binnen de kortste keren uw auto opladen voor de deur. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze laadpalen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Naam(Vereist)
Productgroep*(Vereist)
Particulier of zakelijk?*(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Balie foto 1

Op zoek naar
iets anders?