Gas, water & riolering​

Riolering

Gecertificeerde loodgieter voor gas, water en riolering

Bent u op zoek naar een betrouwbare en erkende loodgieter met de juiste certificeringen voor gas, water en riolering? Doornhein Installatie Techniek staat graag voor u klaar. We zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om gas, water, riolering, sanitair, centrale verwarming of service en onderhoud, wij kunnen u helpen! Lees meer over onze certificeringen en ontdek hoe we u kunnen helpen bij uw gas, water en riolering. Snel een loodgieter nodig? Neem dan direct contact met ons op.

Doornhein: erkend en betrouwbaar

Wanneer u een loodgieter laat komen voor uw gas, water of riolering, wilt u natuurlijk wel kunnen rekenen op vakwerk. Kies daarom voor een betrouwbaar en erkend bedrijf zoals Doornhein. Onze certificeringen en erkenningen zetten wij graag op een rijtje voor u:

Erkenningen

  • Elektrotechnisch installateur
  • Gastechnisch installateur
  • Watertechnisch installateur
  • Watervoerende Warmteafgiftesystemen
  • InstallQ Zonnestroomsystemen Groot, incl. klein

Certificeringen

  • BRL6000-25/1a installeren gasverbr.toestel / indiv. luchttoevoer- en -rookgasafvoer
  • BRL6000-25/1b repareren gasverbr.toestel / indiv. luchttoevoer- en -rookgasafvoer
  • BRL6000-25/1c onderhoud gasverbr.toestel / indiv. luchttoevoer- en -rookgasafvoer
  • BRL6000-25/1d inbedrijfstellen individueel na werkzaamheden

Naast onze erkenningen en certificeringen streven we altijd naar goede service. We komen afspraken na en helpen onze klanten graag verder. Bent u benieuwd waar we u bij kunnen helpen? Daar vertellen we graag meer over.

Gas, water en riolering

Voor het aanleggen, controleren en onderhouden van leidingen voor gas, water of de riolering kunt u rekenen op onze specialisten. Vooral bij gas staat veiligheid natuurlijk voorop, maar ook bij waterleidingen is dit het geval. Hier moet rekening gehouden worden met de gezondheidsvoorschriften (legionella). Daarnaast komt er nog veel meer bij kijken, zoals waterverbruik, leidingdiktes, drukverlies en het milieu. Gedegen leidingwerk is de belangrijkste basis.

Service en onderhoud

Goed en periodiek onderhoud van uw installaties is erg belangrijk. Alleen dan kunnen de installaties langdurig, veilig en betrouwbaar functioneren. Als het gaat om reparatie, onderhoud en service kunt u ook rekenen op Doornhein Installatie Techniek. We staan bij onze klanten bekend om snelle service en oplossingsgerichtheid. Een bijkomend voordeel is dat wij werken met onderhoudscontracten, waardoor u voor de werkzaamheden nooit meer kwijt bent dan van tevoren afgesproken is in het contract.

Bent u op zoek naar een loodgieter?

Wanneer u een ervaren en betrouwbare loodgieter zoekt, staan we graag voor u klaar. U kunt rekenen op professioneel vakwerk dankzij onze erkenning en certificeringen. Bovendien komen wij onze afspraken altijd na. Heeft u een loodgieter nodig voor uw gas, water of riolering? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Naam(Vereist)
Productgroep*(Vereist)
Particulier of zakelijk?*(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Balie foto 1

Op zoek naar
iets anders?