Centrale verwarming

Radiator

Gecertificeerde loodgieter voor uw centrale verwarming

Bent u op zoek naar een betrouwbare en erkende loodgieter met de juiste certificeringen voor uw centrale verwarming? Doornhein Installatie Techniek staat graag voor u klaar. Wij zetten nét dat stapje extra voor u! Lees meer over onze certificeringen en diensten en ontdek wat onze tevreden klanten over ons zeggen. Snel een loodgieter voor uw centrale verwarming nodig? Neem dan direct contact met ons op.

Doornhein: erkend en betrouwbaar

Wanneer u een loodgieter laat komen voor uw centrale verwarming, wilt u natuurlijk wel kunnen rekenen op vakwerk. Kies daarom voor een betrouwbaar en erkend bedrijf zoals Doornhein Installatie Techniek. Onze certificeringen en erkenningen zetten wij graag op een rijtje voor u:

Erkenningen

  • Elektrotechnisch installateur
  • Gastechnisch installateur
  • Watertechnisch installateur
  • Watervoerende Warmteafgiftesystemen
  • InstallQ Zonnestroomsystemen Groot, incl. klein

Certificeringen

  • BRL6000-25/1a installeren gasverbr.toestel / indiv. luchttoevoer- en -rookgasafvoer
  • BRL6000-25/1b repareren gasverbr.toestel / indiv. luchttoevoer- en -rookgasafvoer
  • BRL6000-25/1c onderhoud gasverbr.toestel / indiv. luchttoevoer- en -rookgasafvoer
  • BRL6000-25/1d inbedrijfstellen individueel na werkzaamheden

Naast onze erkenningen en certificeringen streven we altijd naar goede service. We komen afspraken na en helpen onze klanten graag verder. Bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen? Daar vertellen we graag meer over.

Centrale verwarming

Nieuwbouw, verbouw, vervanging, regulier onderhoud of verduurzaming van uw woning of bedrijfspand? Wij regelen alles wat te maken heeft met uw centrale verwarming, eventueel in combinatie met vloerverwarming. We voorzien u graag van advies en kunnen een nieuwe CV-ketel bij u leveren en installeren. We werken uitsluitend met betrouwbare systemen die garant staan voor comfort en energiezuinigheid. De CV/HR(e)-ketels en radiatoren die wij leveren zijn allemaal van A-merken waarin wij gespecialiseerd zijn.

Service en onderhoud

Goed en periodiek onderhoud van uw centrale verwarming is erg belangrijk. Alleen dan kan alles langdurig, veilig en betrouwbaar functioneren. Als het gaat om reparatie, onderhoud en service kunt u ook rekenen op Doornhein Installatie Techniek. We staan bij onze klanten bekend om onze snelle service en oplossingsgerichtheid. Een bijkomend voordeel is dat wij werken met onderhoudscontracten, waardoor u voor de werkzaamheden nooit meer kwijt bent dan van tevoren afgesproken is in het contract.

Bent u op zoek naar een loodgieter?

Wanneer u een ervaren en betrouwbare loodgieter zoekt, staan we graag voor u klaar. U kunt rekenen op professioneel vakwerk dankzij onze erkenning en certificeringen. Bovendien komen wij onze afspraken altijd na. Door onze service ontvangen we regelmatig reviews van tevreden klanten:

“Ik loop al een paar jaar te tobben met een oude ketel. Iedere keer als ik Doornhein belde, werd ik dezelfde dag nog geholpen. Afgelopen weekend gaf de ketel dan toch echt de geest. Een kort belletje was al voldoende. Ze zijn bij me geweest en besloten om er een nieuwe ketel in te hangen, wat de volgende dag al gebeurde! Geweldig, hoe ze de klant op de eerste plaats zetten en de planning hiervoor omgezet hebben!”

Heeft u een loodgieter nodig voor uw centrale verwarming? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Naam(Vereist)
Productgroep*(Vereist)
Particulier of zakelijk?*(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Balie foto 1

Op zoek naar
iets anders?