Diensten

Centrale Verwarming

Centrale verwarming

Wilt u een cv-ketel kopen? Met een uitgebreid assortiment A-merk cv-ketels van o.a. Intergas, Nefit en Remeha is er altijd een oplossing die past bij uw situatie en wensen.

Service en onderhoud

Service & onderhoud

Goed en periodiek onderhoud van uw installaties is onmisbaar voor een langdurig, veilig en betrouwbaar functioneren. Wij onderhouden alle merken.

Sanitair

Sanitair

Natuurlijk levert Technisch installatieburo H.C. Doornhein ook sanitair. Met een ruim assortiment A-merken krijgt u de mooiste badkamer, wc of finishing touch in uw keuken.

Riolering

Gas, water en riolering

Een erkend installateur vormt de sterke basis van elk gebouw. Technisch installatieburo H.C. Doornhein verzorgt de aan- en afvoer van water en gas, inclusief de aanleg van het rioleringssysteem.

Airco en ventilatie

Airco & ventilatie

Voor het zuiveren, verwarmen of koelen van lucht beschikt Technisch installatieburo H.C. Doornhein over alle middelen en expertise die hierbij benodigd zijn.

Camera systemen

Camerasystemen

Technisch installatieburo H.C. Doornhein is expert op het gebied van camerabeveiliging, zowel binnenshuis als buitenshuis. Laat u
uitgebreid informeren en uw vakman regelt de rest.

Electrotechnische Installatie

Elektrotechnische Installaties

Bij de aanleg van elektra staat vakkundige installatie voorop. Met hun jarenlange ervaring zijn bij Technisch installatieburo H.C. Doornhein deze werkzaamheden in vertrouwde en veilige handen.

Inspecties

Inspecties van installaties

Uw installaties moeten bedrijfszeker en veilig blijven. Door het laten uitvoeren van periodieke inspecties door Technisch installatieburo H.C. Doornhein bent u hiervan verzekerd.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

De vraag naar zonne-energie is groot en neemt alleen maar toe. Op dit vakgebied is Technisch installatieburo H.C. Doornhein specialist in het
leveren van maatwerk.

Pelletkachel

Biomassaverwarming

Biomassaverwarming is een duurzaam en milieuvriendelijk verwarmingssysteem.
Technisch installatieburo H.C. Doornhein levert alle houtgestookte CV-ketels van A-merken.

Warmtepomp

Warmtepompen

Kiest u voor duurzame verwarming dan heeft Technisch installatieburo H.C. Doornhein alles in huis om u hierin volledig te adviseren, te begeleiden en de installatie uit te voeren.

Warmtepompboiler

Warmtepompboilers

De warmtepompboiler is een uitstekend alternatief voor het sanitairwater van de cv-ketel. Energiezuinig, dus goed voor uw portemonee, en mileuvriendelijk.

waterontharders

Waterontharding

Kalk in leidingwater veroorzaakt op den duur onherstelbare schade aan dure apparaten en installaties. Technisch installatiebedrijf H.C. Doornhein heeft hiervoor diverse oplossingen.

Laadpalen

Laadpalen/Laadstations

Een laadpaal of laadstation voor de elektrische auto kan uitstekend op eigen erf worden geïnstalleerd. Ook hiervoor bent u bij Technisch installatieburo H.C. Doornhein aan het juiste adres.

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Met vloerverwarming verandert u in principe de gehele vloer van een ruimte in één grote radiator. Dat zorgt voor een zeer comfortabele warmteopbouw en dat voelt weldadig aan!

Balie foto 1

Technisch installatieburo H.C. Doornhein staat altijd voor u klaar!